cheoptics360.dk

Vi er et fællesskab af indretningsarkitekter, indretningsstylister og andre indretningspassionerede bolignørder, som er gået sammen i et fællesskab vi kalder for Indretning, Indretning, Indretning. I dette fællesskab deler vi tips og tricks til indretningen af din bolig og dit hjem, hjælper hinanden med hvordan møbler passer sammen og finder på gode tricks til at få det meste ud af vores hjem. Vi har fået en fællesskabshjemmeside, hvor vi blogger omkring nyheder fra de fedeste designere og hotteste møbelbrands, ligesom vi har et forum, hvor vi kan stille spørgsmål til hinanden og straks efter få hjælp fra ligesindede bolignørder. Vi mødes også et par gange om måneden til lækker kaffe, som serveres ved et spisebord med flotte spisebordsstole. Det går på skift, fra gang til gang, i forhold til hvem der er vært og herved hvem der sætter agendaen for dagens diskussioner og tips- og tricksdeling. 

 

Sagens kerne er, at vi ikke denne forening har besluttet, at vi gerne vil lave en stor indretningsguide, således at vores brede og fantastiske viden kan komme mange forskellige mennesker til gode. Det nytter ikke noget, at det kun er vores hjem som stråler og er smukkerede end resten af Danmark – vores passion ligger i at få så mange hjem så muligt til at have en fantastiske indretning, med smukke møbler, flotte stole, lækre sofaer, fantastiske spiseborde og anvendelige reoler.

 

Nu søger vi så efter inspiration til, hvad folk gerne vil have med i denne guide. Som udgangspunkt tror vi, at vi kan dække stort set alle områder, da vi har så mange eksperter med i foreningen. Så områder kan være alt fra indretning af stuen til valg af møbler til spisestuen. Det kan også være, at du gerne vil have hængt hylder op i køkkenet eller fundet de helt rigtige sengeborde til soveværelset. Måske leder du efter tricks til at få den perfekte belysning i kontoret eller havemøbler til haven, kolonihavehuset eller sommerhuset. Der er nærmest ingen grænser for hvad der kan være med i sådanne en guide, da vi ved det meste og der er så mange områder at man skal dække.

 

Den næste store udfordring vil være, hvor og hvordan vi skal dele denne møbelguide og indretningsguide. Det kan være at vi skal udgive en bog omkring møbler eller oprette en blog omkring indretning. Der er også nogle, som har foreslået at vi blot skal lave en online guide til indretning eller måske en brevkasse, hvor man kan skrive til med møbelspørgsmål. Det er alt endnu en ting, som vi søger hjælp til at beslutte, da vi bare sprudler med møbelviden, som vi gerne vil dele med andre, der er interesserede i indretning og fantastiske hjem.

 

Til sidst, så er jeg sikker på at mange af jer nok sidder og er blevet helt lune i sædet på jeres lænestol, spisebordsstol eller kontorstol. I vil gerne være med i vores indretningsforening og vores gruppe af møbeltosser. Det vil vi som udgangspunkt ikke udelukke, at I kan blive, men vi ønsker på den anden side heller ikke, at alle skal kunne blive medlemmer. Vi ønsker at være en relativ eksklusiv forening af folk med en stor viden omkring møbler og indretning. Det er derfor et stort krav, at du skal vide rigtig meget omkring formgivning af møbler, de mange materialer, som går ind i møbeldesign og det store farveunivers, som møbeldesignere kigger på, når de skal vælge hvilke farver, som de vil anvende i designprocessen af deres møbler. Derudover skal du selvfølgelig have et fantastisk hjem selv og kunne fremvise flotte billeder af, hvordan du har løst forskellige design udfordringer og indretningsproblemer. Du er også velkommen til at sende en video, hvor du giver os en tour af dit hjem og fortæller omkring alle dine valg undervejs. Men venligst lade være med at gå i detaljer omkring din sofa, dine lamper eller dine tæpper. Vi er primært interesserede i dine overvejelser omkring dine indretningsvalg.