skip to Main Content
Sådan Genstarter Du Din Mac Computer

Sådan genstarter du din Mac computer

Hvis din Mac er begyndt at være lidt langsom, eller nogle programmer slet ikke kan køre, så kan det meget vel være at den kræver en genstart. Når du genstarter din mac så rydder du den hukommelse og den kan starte op helt frisk (OBS: intet indhold bliver slettet). Når du genstarter din computer, så vil din Mac lukke alle programmer som kører, men inden da vil du have mulighed for at gemme eventuelle filer du som arbejder på. Efter du har valgt at gemme dine filer, så vil din Mac genstarte på ganske kort tid.

At genstarte din computer, er ikke det samme som at tænde og slukke den, hvilket vil genstarte din computer 100%. Hvis du derfor virkelig vil sikre dig at din computer starter korrekt op, skal du slukke den helt, vente nogle få sekunder, og så tænde den igen. Hvis du har travlt, kan du altid prøve at genstarte den og hvis det ikke klarer problemet, så kan du prøve at slukke den helt og tænde den op igen.

Hvis du skal genstarte din Mac, så er der tre muligheder:

  • Tryk på power knappen på tastaturet. Herefter vil der komme en dialogboks frem, hvor du har mulighed for at genstarte computeren.

  • Tryk på Apple ikonet i hjørnet, herefter klik på restart.

  • Tryk på Control+Command+Eject (eller Control+Command+Power button).

Back To Top