skip to Main Content
Hvilken Browser Skal Du Vælge Til Din Mac?

Hvilken browser skal du vælge til din Mac?

Om du er online for sjov, arbejdsmæssigt eller noget helt tredje, så har du brug for en internet browser. Hvis du er en Mac bruger så vil din computer som standard komme med browseren Safari installeret, men der er også mange andre at vælge imellem. Nogle browsere er gode til at være hurtige, mens andre garantere et lavere hukommelsesbrug og nogle giver en mere personaliseret browsing oplevelse. Så hvilken er den bedste browser til Mac? Vi har listet et par af de mest populære, som du alle kan tjekke ud.

Safari

Mac brugere kender Safari, da det er denne browser som kommer til standard på alle Macs. Det er ikke kun MacBooks og iMacs, som kommer med Safari som standard, men også iPhones og iPads. Den nyeste version af Safari tilbyder nogle af de mest avancerede funktioner, eksempelvis synkronisering på tværs af enheder, offline løsning af lister og iCloud tabs. Hvis du browser iOS på alle dine enheder, så vil Safari være et fremragende valg af browser.

Opera

Selvom Opera ikke er den mest populære browser på markedet, så er det en af de internet browsere som er bedst hvis du har en langsom internetforbindelse. Opera er god til at komprimere en side, så den loader hurtigere. Opera har også en “Off Road” mode, som fortæller browseren at den skal tjekke for en optimeret version af en webside, inden den loader den. Selvom Opera har mange hjælpfulde funktioner, så tilbyder den eksempelvis ikke synkronisering eller avanceret bogmærkning som andre browsere.

Firefox

Firefox er ikke den hurtigste browser, men den tilbyder mange gode funktioner for Mac brugere. Der findes tonsvis af add-ons til browseren, hvilket gør den ekstrem smart hvis man er typen som ønsker en mase smarte funktioner og generelt, at få en mere personaliseret browser oplevelse. Firefox er også kendt for at have rigtig godt styr på bogmærker, hvor man får mange smarte funktioner at lege med her.

OmniWeb

OmniWeb tilbyder mac brugere en imponerende kontrol og visninger på websider. I stedet for at se en one-size-fitz-all webside, eller en responsive side, så giver browseren mulighed for at brugeren kan skifte næsten alle websiders udseende. Udseendet af alle websider er i dine hænder, når du kan skifte elementer såsom skriftstørrelse og farve. Eftersom OmniWeb også tilbyder Ad Blocker som en built-in funktion, så kan brugere brugere yderliget selv vælge hvad de vil se i stedet for annoncerne. Omniweb er derudover en meget almindelig browser og den har langt færre avancerede funktioner end de andre. Browseren er dog et godt valg, til dem som ønsker at have fuld kontrol over hvad de ser.

Chrome

En fuld funktionel browser med mange avancerede muligheder, Chrome giver dig det bedste af det hele. Ikke alene er denne browser den hurtigste på markedet, men den tilbyder også utrolig mange add-ons, så du kan få den helt rigtige personlige browsing oplevelse. For udviklere har Chrome masser af muligheder for at ændre i inhold og koden. Browseren tilbyder også avanceret synkronisering på tværs af apps og enheder, så hvis du konstant multitasker når du browser på forskellige websider, så vil Chrome være et oplagt valg. Læs mere om Chrome her.

 

Back To Top